Catering i Dragør

  • Få 3 gratis tilbud på catering i Dragør
  • Udfyld formularen online på under 6 minutter
  • Du får 3 tilbud fra certificerede cateringfirmaer

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Catering i Dragør

27. november 2017. Når du skal holde et selskab i Dragør er maden gerne et af de rigtig store punkter på dit program. At spise sammen - uanset om det er en stor tre retters middag, en buffet eller bare pindemadder-to-go - så fører det gæsterne sammen. Mad får munden på gled, giver energi og kan ændre en almindelig fest til en super fest. Du har sikkert selv været til arrangementer, hvor du især kan huske maden - enten fordi den var rigtig lækker eller fordi den var temmelig trist.
Det er derfor ret vigtigt, at du sørger for, at deltagerne kommer til at huske din fest netop som følge af, at maden var rigtig dejlig. Opgaven med at finde ud af, hvad du skal servere til dit arrangement kan virke uoverskuelig - der er så mange alternativer og mange spørgsmål - hvilket tema, hvilken slags mad, hvilken slags pynt på bordene og så videre.
Løsningen på dette problem er heldigvis nær - her på Nemme-opskrifter.dk kan du nemlig få 3 attraktive tilbud fra kompetente cateringfirmaer i Dragør-området, og det er endda både gratis og let. Du skal bare udfylde online formularen på mindre end 2 minutter og snart modtager du 3 tilbud på catering som du selv kan vælge mellem.

Catering Dragør priser

Catering i Dragør foregår ofte på en af to måder. Den første er tilberedning i et lokalt køkken og den andet er ekstern catering af den færdige mad, hvor maden er lavet et centralt sted. Hvad er forskellen og hvorfor er det vigtigt at vide, hvor tilberedningen finder sted?
Der er flere elementer at tage hensyn til, når maden skal tilberedes i et centralt cateringkøkken. Hvordan bliver maden pakket? Er det nemt at pakke ud og anrette på enten tallerkener eller buffet? Hvordan finder transporten sted fra central køkkenet til festlokalet i Dragør ? Kan man være sikker på, at det hele ikke er blevet til biksemad før det ankommer? Temperaturen på maden kan også ændre sig under transporten og måske skal noget af maden genopvarmes, inden den kan serveres.
Ingredienserne har (forhåbentlig) været helt friske fra starten men jo længere tid, som går indtil serveringen, jo mindre appetitlig vil maden se ud og smage. Genopvarmning eller færdigstegning på stedet kan også medføre, at noget af maden får for meget og dele af maden for lidt. Få 3 cateringtilbud - gratis og uforpligtende!

Sammenlign tilbud hurtigt og gratis

Tilberedning af maden på stedet er normalt den bedste løsning men tit er der ikke de relevante faciliteter til at lave mad til mange gæster . Udover et stort køkken, skal der være rigelig plads til såvel råvarer, tallerkener og anretning.
Nogle cateringfirmaer i Dragør by medbringer selv kogeplader, ovne og så videre og du er således ikke så bundet af egne faciliteter. En del cateringvirksomheder kan også hjælpe dig med at foreslå det helt rigtige sted til arrangementet, uanset om det drejer sig om et bryllup, et jubilæum, en konfirmation eller noget helt fjerde. Der er som udgangspunkt ingen grænser for størrelsen af dit arrangement. Et seriøst cateringfirma i Dragør står gerne for mad til både 10 og 1.500 kuverter, ligesom du kan få bragt catering uanset hvor i landet du holder fest.
Al mad tilberedes af reelle kokke under skarp hygiejnekontrol og man kan let finde information om, hvilken smiley virksomheden fik ved det seneste kontrolbesøg på virksomheden. Få gratis 3 billige tilbud på catering fra vores tilknyttede cateringvirksomheder.

Få 3 Catering tilbud


Eksempler på catering i 2791 Dragør
K.A. Catering & Grill ApS
D B Dirchsens Alle 58
2791 Dragør
CVR: 32343627
Hjemmeside
Street Food Denmark Karavanen
Vestgrønningen 1 D
2791 Dragør
CVR: 38413473
Hjemmeside
Lille Kongelund
Kongelundsvej 535
2791 Dragør
CVR: 28933886
Hjemmeside