Catering i Køge

  • Få gratis tre tilbud på catering i Køge
  • Udfyld online formularen på under fem minutter
  • Du får 3 tilbud fra faguddannede cateringfirmaer

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Catering i Køge

27. november 2017. Når du skal holde et arrangement i Køge er maden tit et af de virkelig store punkter på dit program. At spise sammen - hvad enten det er en stor fire retters festmiddag, en stående buffet eller bare pindemadder-to-go - så fører det gæsterne sammen. Mad får snakken i gang, giver energi og kan gøre en god fest til en super fest. Du har uden tvivl selv deltaget i fester, hvor du især kan huske maden - enten fordi den var rigtig god eller fordi den var virkelig dårlig.
Det er derfor yderst vigtigt, at du sikrer dig, at dine gæster husker din fest netop som følge af, at maden var rigtig lækker. Opgaven med at bestemme, hvad der skal serveres til dit arrangement kan synes uoverskuelig - der er rigtig mange muligheder og mange beslutninger - hvilket tema, hvilken type mad, hvilken slags pynt på bordene og så videre.
Løsningen på dette problem er heldigvis nær - her på sitet kan du nemlig få to-tre attraktive tilbud fra erfarne cateringfirmaer i Køge-området, og det er endda både gratis og hurtigt. Du skal bare udfylde skemaet på mindre end fem minutter og snart modtager du tre catering tilbud som du frit kan vælge mellem.

Catering Køge priser

Catering i Køge foregår normalt på en af to måder. Den første er tilberedning i et lokalt køkken og den andet er ekstern levering af den færdige mad, hvor maden er tilberedt et centralt sted. Hvad er forskellen og hvorfor er det godt at beslutte, hvor tilberedningen foregår?
Der er yderligere elementer at tage hensyn til, når maden skal tilberedes i et centralt cateringkøkken. Hvordan bliver maden pakket? Er det let at pakke ud og servere på enten tallerkener eller buffet? Hvordan transporteres maden fra central køkkenet til festlokalet i Køge ? Kan du være sikker på, at det hele ikke er blevet til hundemad inden det ankommer? Temperaturen på maden kan også svinge under transporten og måske skal noget af maden færdigsteges, før den kan serveres.
Råvarerne har (forhåbentlig) været helt friske fra begyndelsen men jo mere tid, som går før serveringen, jo mindre frisk vil maden både se ud og smage. Genopvarmning eller færdigstegning på stedet kan også medføre, at noget af maden får for meget og dele af maden for lidt. Få 3 cateringtilbud - gratis og uforpligtende!

En gratis service fra os til dig

Tilberedning af maden på stedet er som udgangspunkt den bedste løsning men ofte er der ikke de relevante faciliteter til at lave en middag til mange gæster på en gang. Udover et veludstyret køkken, bør der være god plads til såvel råvarer, tallerkener og anretning.
Nogle cateringfirmaer i eller i nærheden af Køge kommer selv med kogeplader, ovne og så videre og du er således ikke så bundet af egne faciliteter. En del cateringvirksomheder kan også assistere dig med at finde det mest egnede sted til festen, uanset om det drejer sig om et bryllup, et jubilæum, en reception eller noget helt fjerde. Der er som udgangspunkt ingen grænser for omfanget af dit arrangement. Et reelt cateringfirma i eller i nærheden af Køge leverer gerne levering til både 10 og 1.500 kuverter, ligesom du kan få tilbudt catering uanset hvor i Danmark du holder fest.
Al mad tilberedes af erfarne kokke under streng hygiejnekontrol og man kan altid finde information om, hvilken smiley firmaet fik ved myndighedernes seneste kontrolbesøg på firmaet. Få gratis 3 konkrete tilbud på catering fra vores firmaer.

Få 3 Catering tilbud


Eksempler på catering i 4600 Køge
Den Hvide Kok
Ølsemaglevej 7
4600 Køge
CVR: 36088508
Hjemmeside
Slagter Stig & Co
Carlsensvej 8
4600 Køge
CVR: 28040342
Hjemmeside
Odd-Fellowgaarden Køge
Jernbanegade 10
4600 Køge
CVR: 29633231
Hjemmeside