Mad ud af huset Ølstykke

  • Få gratis 3 tilbud fra catering i Ølstykke
  • Udfyld formularen online på kun 4 minutter
  • Spar op til 15% på et professionelt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Ølstykke

13. september 2018. Et godkendt tilbud på Mad ud af huset i Ølstykke kan eksempelvis være en buffet med følgende udvalg:
Kød: lammeculotte, frikadeller, glaseret skinke, farseret kalkunbryst, kalvefilet med bacon, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: porre-bacon tærte, blandet salat, broccolisalat, tomatsalat, bagte rodfrugter, tranebærcompot, haricot vertes, grøntsaouffle, braisseret fennikel.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, bagte kartofler, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, timiansauce, whiskeysauce, vildtflødesauce, skysauce, brollysauce.

Mad ud af huset Ølstykke priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i Ølstykke er du kommet til det rigtige sted. Du skal have stor fest i Ølstykke; fx i forbindelse med fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får du ca 2500.000 hits og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er og så videre.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der måske også være temmelig langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de har lyst til at køre så langt (og når maden at blive kold undervejs)? Der er en del udfordringer og du skal helt sikkert afsætte adskillige timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige catering virksomheder. En anden meget nemmere måde er at lade Colego gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Nye muligheder med 3 tilbud

Her på siden kan du gratis og uforpligtende få 2-3 seriøse tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at beskrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Ølstykke i formularen og trykke få 3 tilbud. Colego formidler så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i eller i nærheden af Ølstykke og de 3 cateringvirksomheder, der ønsker at byde på dit arrangement, henvender sig til dig enten med et konkret tilbud eller måske med flere spørgsmål eller måske alternative forslag end det du selv har foreslået.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i Ølstykke og du behøver endda slet ikke vælge nogen af dem, hvis du ikke synes om dem - nemmere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og indestår for, at du vil modtage konkurrencedygtige tilbud på din mad ud af huset henvendelse - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld onlineskemaet nu!


Eksempler på mad ud af huset i 3650 Ølstykke

Ølstykke Kro
Københavnsvej 23
3650 Ølstykke
CVR: 35261214
Hjemmeside
Madhuset
Skatskærvej 2
3650 Ølstykke
CVR: 21119334
Hjemmeside
Mam Catering
Havremarken 4
3650 Ølstykke
CVR: 37286427
Hjemmeside