Mad ud af huset i Østerbro

  • Få gratis 3 tilbud fra catering i Østerbro
  • Udfyld skemaet online på bare tre minutter
  • Spar op til 20% på et troværdigt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Østerbro

27. november 2017. Et konkurrencedygtigt tilbud på Mad ud af huset i Østerbro kan for eks. være en buffet med følgende udvalg:
Kød: kalkunroulade, rosa-stegt kalveyderlår, glaseret skinke, farseret kalkunbryst, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: porre-bacon tærte, flutes med kryddersmør, bulgursalat, timian gulerødder, walldorfsalat, tranebærcompot, kanelbagte pærer, grøntsaouffle, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, pebersauce, whiskeysauce, svampesauce, skysauce, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Østerbro priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Østerbro er du kommet til den rigtige side. Du skal holde fest i Østerbro; fx i forbindelse med fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal bestilles udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får du omkring 2700.000 resultatet og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af en større by kan der måske også være temmelig langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er en del opgaver og du skal nok afsætte adskillige timer til opgaven, hvis du selv vil undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden meget enklere mulighed er at lade os gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Spar 20% på din opgave

Her på hjemmesiden kan du nemt og uforpligtende få to-tre friske tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at beskrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Østerbro i skemaet online og trykke få 3 tilbud. Colego formidler så din forespørgsel til alle cateringfirmaer i eller i nærheden af Østerbro og de 3 cateringvirksomheder, som ønsker at byde på dit arrangement, henvender sig til dig enten med et konkret tilbud eller måske med uddybende spørgsmål eller alternative ideer end dem du selv har foreslået.
Du kan selv vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringselskaberne i eller i nærheden af Østerbro og du behøver endda slet ikke sige ja tak til nogen af tilbuddene, såfremt du ikke synes om dem - lettere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele opgaven og står inde for, at du vil modtage konkrete tilbud på din mad ud af huset henvendelse - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld skemaet online nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 2100 Østerbro
Kokkens Gourmet
Ved Sporsløjfen 1
2100 København Ø
CVR: 29120633
Hjemmeside
Foodevent
Øster Allé 46
2100 København Ø
CVR: 37055727
Hjemmeside
Choice Convenience ApS
Hans Knudsens Plads 1
2100 København Ø
CVR: 31281342
Hjemmeside