Mad ud af huset Østerbro

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Østerbro
  • Udfyld onlineskemaet på mindre fem minutter
  • Spar op til 20% på et certificeret cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Østerbro

29. september 2018. Et aktuelt tilbud på Mad ud af huset i Østerbro kan for eksempel være en buffet med nedenstående udvalg:
Kød: lammeculotte, frikadeller, traditionel flæskesteg, krydret lammekølle, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, blandet salat, broccolisalat, tomatsalat, bagte rodfrugter, tyttebærsyltetøj, kanelbagte pærer, grøn salat, ratatouille.

Kartofler: stegte kartofler, krydderkartofler, bagte kartofler, brune kartofler, råstegte kartofler, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, pebersauce, provence sauce, vildtflødesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset Østerbro priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Østerbro er du kommet til det rigtige website. Du skal holde stor fest i Østerbro; for eksempel i form af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal bestilles udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får du ca 2300.000 resultatet og hvordan finder man ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udbuddet er og så videre.
Hvis du ikke lige bor i København kan der muligvis også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet gider at køre så langt (og bliver maden kold undervejs)? Der er en del udfordringer og du skal nok afsætte mange timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige catering virksomheder. En anden og langt enklere måde er at lade os gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Få gratis tilbud fra lokale firmaer

Her på sitet kan du enkelt og uforpligtende få 3 gode tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at skrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Østerbro i online skemaet og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i eller i nærheden af Østerbro og de tre cateringvirksomheder, som ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, kontakter dig med et konkret tilbud eller med uddybende spørgsmål eller måske alternative ideer end dem du selv har beskrevet.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringfirmaerne i eller i nærheden af Østerbro og du behøver overhovedet ikke vælge nogen af tilbuddene, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - enklere kan det ikke blive! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at gøre hele opgaven og indestår for, at du vil få friske tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld formularen online nu!


Eksempler på mad ud af huset i 2100 Østerbro

Kokkens Gourmet
Ved Sporsløjfen 1
2100 København Ø
CVR: 29120633
Hjemmeside
Frokostfirmaet ApS
Århusgade 88
2100 København Ø
CVR: 32836968
Hjemmeside
Foodevent
Øster Allé 46
2100 København Ø
CVR: 37055727
Hjemmeside