Mad ud af huset i Allerød

  • Få gratis 3 tilbud fra catering i Allerød
  • Udfyld formularen online på kun tre minutter
  • Spar op til 15% på et dygtigt cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Allerød

27. november 2017. Et seriøst tilbud på Mad ud af huset i Allerød kan for eksempel være en buffet med dette udvalg:
Kød: lammeculotte, frikadeller, glaseret skinke, farseret kalkunbryst, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: porre-bacon tærte, pastasalat, bulgursalat, timian gulerødder, walldorfsalat, tyttebærsyltetøj, glacerede løg, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, små ovnbagte pesto kartofler, bagte kartofler, provencekartofler, kartoffelrösti, kartoffelroulade.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, pebersauce, whiskeysauce, vildtflødesauce, skysauce, brollysauce.

Mad ud af huset Allerød priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kaldet catering - i Allerød er du kommet til det rigtige website. Du skal have fest i Allerød; for eks. i form af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får du over 2600.000 hits og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er og så videre.
Hvis du ikke bor i nærheden af en større by kan der måske også være temmelig langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet gider at køre hele den vej (og når maden at blive kold undervejs)? Der er en del spørgsmål og du skal nok afsætte en del timer til opgaven, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige diner transportable virksomheder. En anden og langt enklere løsning er at lade Colego gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Vi matcher din opgave med firmaerne

Her på sitet kan du let og uforpligtende få tre konkurrencedygtige tilbud på mad ud af huset. Du skal bare beskrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Allerød i skemaet online og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle cateringfirmaer i Allerød-området og de tre cateringvirksomheder, som ønsker at byde på dit arrangement, henvender sig til dig enten med et konkret tilbud eller måske med yderligere spørgsmål eller andre forslag end dem du selv har foreslået.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i Allerød og du behøver slet ikke vælge nogen af dem, såfremt du ikke synes om dem - enklere bliver det ikke! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at udføre hele opgaven og står inde for, at du vil modtage hurtige tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld skemaet online nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 3450 Allerød
Slagter Rieck
M D Madsensvej 1
3450 Allerød
CVR: 21916595
Hjemmeside
ICatering
Ligustervangen 7
3450 Allerød
CVR: 20560509
Hjemmeside
Henriettes Køkken
Ålekæret 32
3450 Allerød
CVR: 35106626
Hjemmeside