Mad ud af huset Brøndby

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Brøndby
  • Udfyld online skemaet på bare tre minutter
  • Spar op til 30% på et reelt cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Brøndby

25. september 2018. Et hurtigt tilbud på Mad ud af huset i Brøndby kan for eksempel være en buffet med nedenstående udvalg:
Kød: lammeculotte, fyldt svinemørbrad, marineret svinekam, farseret kalkunbryst, kalvefilet med bacon, helstegt dyreryg, indbagt oksemørbrad, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, flutes med kryddersmør, bulgursalat, timian gulerødder, bagte rodfrugter, tyttebærsyltetøj, kanelbagte pærer, grøntsaouffle, braisseret fennikel.

Kartofler: flødekartofler, krydderkartofler, pommes rissoles, brune kartofler, råstegte kartofler, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, røget svampesky, timiansauce, provence sauce, svampesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset Brøndby priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kaldet catering - i Brøndby er du kommet til den rigtige side. Du skal have fest i Brøndby; for eks. i form af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler du - Mad ud af huset - får man mindst 2800.000 hits og hvordan finder man ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udbuddet er osv.
Hvis du ikke lige bor i København kan der muligvis også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre så langt (og bliver maden kold undervejs)? Der er en del opgaver og du skal uden tvivl afsætte mange timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige catering virksomheder. En anden meget nemmere mulighed er at lade Colego gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Håndværksarbejde - spar op til (10%)

Her på siden kan du nemt og uforpligtende få tre konkrete tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at beskrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i Brøndby-området i formularen online og trykke send. Vi formidler så dine ønsker til alle cateringfirmaer i Brøndby og de tre cateringvirksomheder, som ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller måske med uddybende spørgsmål eller måske andre ideer end det du selv har skrevet.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i eller i nærheden af Brøndby og du behøver slet ikke vælge nogen af tilbuddene, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - nemmere bliver det ikke! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få gode tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld onlineskemaet nu!


Eksempler på mad ud af huset i 2605 Brøndby

Kaffe D´åsen
Pileparken 72
2605 Brøndby
CVR: 35281843
Hjemmeside
Dewsevents
Turpinsvej 1
2605 Brøndby
CVR: 35280081
Hjemmeside
Slagter Lasse
Vestager 22
2605 Brøndby
CVR: 32739881
Hjemmeside