Mad ud af huset i Brøndby

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Brøndby
  • Udfyld online formularen på mindre to minutter
  • Spar op til 15% på et seriøst cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Brøndby

27. november 2017. Et friskt tilbud på Mad ud af huset i Brøndby kan for eks. være en buffet med nedenstående indhold:
Kød: kyllingelår, frikadeller, traditionel flæskesteg, krydret lammekølle, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, pastasalat, broccolisalat, timian gulerødder, walldorfsalat, tranebærcompot, kanelbagte pærer, grøntsaouffle, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, krydderkartofler, pommes rissoles, provencekartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, pebersauce, provence sauce, vildtflødesauce, skysauce, brollysauce.

Mad ud af huset Brøndby priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kaldet catering - i Brøndby er du kommet til det rigtige websted. Du skal holde fest i Brøndby; f.eks. i forbindelse med jubilæum, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler du - Mad ud af huset - får man mindst 2100.000 resultatet og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er osv.
Hvis du ikke lige bor i en større by kan der måske også være temmelig langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet har lyst til at køre hele den vej (og bliver maden kold imens)? Der er en del udfordringer og du skal nok afsætte en del timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og få tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden og langt enklere måde er at lade os gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Spar nemt op til 30%

Her på sitet kan du gratis og uforpligtende få to-tre gode tilbud på mad ud af huset. Du skal bare skrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i Brøndby i formularen online og trykke få 3 tilbud. Vi sender så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Brøndby og de 3 cateringfirmaer, der ønsker at byde på din opgave, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller med yderligere spørgsmål eller måske andre ideer end dem du selv har ønsket.
Du kan frit vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringfirmaerne i eller i nærheden af Brøndby og du behøver faktisk slet ikke acceptere nogen af dem, såfremt du ikke er tilfreds med dem - enklere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele opgaven og indestår for, at du vil få friske tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld skemaet online nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 2605 Brøndby
Kaffe D´åsen
Pileparken 72
2605 Brøndby
CVR: 35281843
Hjemmeside
Food Inc. ApS
Hvedemarksvej 12
2605 Brøndby
CVR: 29516278
Hjemmeside
Helle's mad
Sandbjerggårdsvej 49
2605 Brøndby
CVR: 37427888
Hjemmeside