Mad ud af huset i Dragør

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Dragør
  • Udfyld online skemaet på under 6 minutter
  • Spar op til 30% på et professionelt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Dragør

27. november 2017. Et seriøst tilbud på Mad ud af huset i Dragør kan f.ex. være en buffet med dette udvalg:
Kød: lammeculotte, fyldt svinemørbrad, marineret svinekam, farseret kalkunbryst, kalvesteg, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, pastasalat, bulgursalat, timian gulerødder, walldorfsalat, tranebærcompot, haricot vertes, grøn salat, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, brune kartofler, råstegte kartofler, kartoffellasagne.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, timiansauce, whiskeysauce, svampesauce, skysauce, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Dragør priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Dragør er du kommet til den rigtige side. Du skal holde fest i Dragør; for eks. i anledning af jubilæum, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler du - Mad ud af huset - får man omkring 2500.000 sider og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er og så videre.
Hvis du ikke lige bor i en større by kan der muligvis også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre så langt (og når maden at blive kold undervejs)? Der er en del opgaver og du skal helt sikkert afsætte en del timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden og langt enklere måde er at lade os gøre arbejdet - læs mere i næste spalte.

Indsend din opgave i dag

Her på siden kan du nemt og uforpligtende få 3 seriøse tilbud på mad ud af huset. Du skal blot skrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Dragør i online formularen og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle cateringfirmaer i Dragør og de 3 cateringfirmaer, som ønsker at byde på din opgave, kontakter dig enten med et konkret tilbud eller måske med yderligere spørgsmål eller måske alternative ideer end det du selv har ønsket.
Du kan selv vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringselskaberne i Dragør og du behøver slet ikke acceptere nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er tilfreds med dem - enklere bliver det ikke! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at gøre hele arbejdet og står inde for, at du vil modtage konkurrencedygtige tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld formularen nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 2791 Dragør
G.M. Gourmet Service ApS
Jægerengen 16
2791 Dragør
CVR: 21843601
Hjemmeside
K.A. Catering & Grill ApS
D B Dirchsens Alle 58
2791 Dragør
CVR: 32343627
Hjemmeside
Street Food Denmark Karavanen
Vestgrønningen 1 D
2791 Dragør
CVR: 38413473
Hjemmeside