Mad ud af huset Dragør

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Dragør
  • Udfyld skemaet online på under otte minutter
  • Spar op til 25% på et reelt cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Dragør

6. september 2018. Et godt tilbud på Mad ud af huset i Dragør kan fx være en buffet med følgende udvalg:
Kød: kalkunroulade, fyldt svinemørbrad, traditionel flæskesteg, farseret kalkunbryst, kalvesteg, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, flutes med kryddersmør, broccolisalat, tomatsalat, walldorfsalat, tranebærcompot, haricot vertes, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: flødekartofler, krydderkartofler, bagte kartofler, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, røget svampesky, timiansauce, provence sauce, vildtflødesauce, skysauce, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Dragør priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kaldet catering - i Dragør er du kommet til den rigtige hjemmeside. Du skal holde stor fest i Dragør; eksempelvis i form af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal købes udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får man ca 2400.000 sider og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke lige bor i København kan der måske også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet gider at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er en del opgaver og du skal nok afsætte mange timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden og langt enklere måde er at lade os gøre arbejdet - læs mere i næste spalte.

Spar nemt op til 25%

Her på siden kan du enkelt og uforpligtende få tre konkrete tilbud på mad ud af huset. Du skal bare beskrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Dragør i online skemaet og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i Dragør by og de 3 cateringvirksomheder, som ønsker at afgive tilbud på din opgave, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller med uddybende spørgsmål eller måske andre ideer end dem du selv har skrevet.
Du kan selv vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringfirmaerne i Dragør-området og du behøver faktisk overhovedet ikke vælge nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er helt tilfreds med dem - enklere bliver det ikke! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at gøre hele opgaven og indestår for, at du vil modtage skarpe tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld formularen online nu!


Eksempler på mad ud af huset i 2791 Dragør

Street Food Denmark Karavanen
Vestgrønningen 1 D
2791 Dragør
CVR: 38413473
Hjemmeside
Sydstrandens Slagter
Krudttårnsvej 8
2791 Dragør
CVR: 31199891
Hjemmeside
Lille Kongelund
Kongelundsvej 535
2791 Dragør
CVR: 28933886
Hjemmeside