Mad ud af huset i Espergærde

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Espergærde
  • Udfyld skemaet på under seks minutter
  • Spar op til 25% på et grundigt cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Espergærde

9. august 2017. Et godt tilbud på Mad ud af huset i Espergærde kan f.ex. være en buffet med følgende udvalg:
Kød: kalkunroulade, rosa-stegt kalveyderlår, traditionel flæskesteg, farseret kalkunbryst, gammeldags oksesteg, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, blandet salat, broccolisalat, tomatsalat, walldorfsalat, tranebærcompot, glacerede løg, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, små ovnbagte pesto kartofler, bagte kartofler, brune kartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: bearnaise sauce, røget svampesky, pebersauce, whiskeysauce, svampesauce, skysauce, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Espergærde priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kendt som diner transportable - i Espergærde er du kommet til det rigtige websted. Du skal holde stor fest i Espergærde; f.ex. i anledning af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal købes udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får du over 2700.000 hits og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er og så videre.
Hvis du ikke lige bor i København kan der måske også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet gider at køre hele den vej (og bliver maden kold undervejs)? Der er mange opgaver og du skal nok afsætte mange timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige catering firmaer. En anden og langt enklere måde er at lade os gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Spar tid - brug os her

Her på sitet kan du enkelt og uforpligtende få tre konkrete tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at skrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i Espergærde by i formularen online og trykke få 3 tilbud. Colego formidler så dine ønsker til alle cateringfirmaer i Espergærde og de tre cateringvirksomheder, som ønsker at byde på dit arrangement, kontakter dig med et konkret tilbud eller måske med uddybende spørgsmål eller måske andre forslag end det du selv har foreslået.
Du kan selv vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringfirmaerne i eller i nærheden af Espergærde og du behøver faktisk slet ikke acceptere nogen af dem, såfremt du ikke er helt tilfreds med dem - lettere kan det ikke blive! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at gøre hele arbejdet og garanterer, at du vil få gode tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld skemaet online nu!

Få 3 tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 3060 Espergærde
Jazz Café Divino
Mørdrupvej 1 A
3060 Espergærde
CVR: 31449146
Hjemmeside
Eif Cafeteria
Gymnasievej 5
3060 Espergærde
CVR: 37374210
Hjemmeside
Naturkokkeriet
Pærevej 35 B
3060 Espergærde
CVR: 34317275
Hjemmeside