Mad ud af huset i Espergærde

  • Få tre gratis tilbud fra catering i Espergærde
  • Udfyld formularen online på bare 5 minutter
  • Spar op til 20% på et energisk cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Espergærde

27. november 2017. Et skræddersyet tilbud på Mad ud af huset i Espergærde kan eksempelvis være en buffet med følgende indhold:
Kød: kalkunroulade, rosa-stegt kalveyderlår, marineret svinekam, krydret lammekølle, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, pastasalat, broccolisalat, tomatsalat, walldorfsalat, tranebærcompot, haricot vertes, grøn salat, ratatouille.

Kartofler: stegte kartofler, krydderkartofler, pommes rissoles, provencekartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, timiansauce, provence sauce, svampesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset Espergærde priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kaldet catering - i Espergærde er du kommet til den rigtige hjemmeside. Du skal holde fest i Espergærde; for eks. i form af jubilæum, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal bestilles udefra men hvordan? Søger du på internettet efter - Mad ud af huset - får du mindst 2400.000 resultatet og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er og så videre.
Hvis du ikke lige bor i København kan der måske også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er mange opgaver og du skal uden tvivl afsætte en del timer til opgaven, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og få tilbud fra forskellige diner transportable virksomheder. En anden meget nemmere måde er at lade Colego gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Modtag 3 tilbud på et billigt firma

Her på sitet kan du nemt og uforpligtende få to-tre hurtige tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at skrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i Espergærde-området i skemaet og trykke send. Vi formidler så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Espergærde og de tre cateringvirksomheder, der ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller med flere spørgsmål eller måske andre forslag end det du selv har ønsket.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringfirmaerne i Espergærde by og du behøver faktisk slet ikke sige ja tak til nogen af tilbuddene, såfremt du ikke synes om dem - nemmere bliver det ikke! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at gøre hele arbejdet og står inde for, at du vil få konkurrencedygtige tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld online skemaet nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 3060 Espergærde
Naturkokkeriet
Pærevej 35 B
3060 Espergærde
CVR: 34317275
Hjemmeside
Lærkes Mad
Kofod Anchers Vej 55 B
3060 Espergærde
CVR: 31674743
Hjemmeside
Jazz Café Divino
Mørdrupvej 1 A
3060 Espergærde
CVR: 31449146
Hjemmeside