Mad ud af huset Espergærde

  • Få gratis 3 tilbud fra catering i Espergærde
  • Udfyld online formularen på bare 5 minutter
  • Spar op til 40% på et velegnet cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Espergærde

4. september 2018. Et stærkt tilbud på Mad ud af huset i Espergærde kan fx være en buffet med følgende udvalg:
Kød: lammeculotte, fyldt svinemørbrad, glaseret skinke, helstegt kalveculotte, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, helstegt tyndstegsfilet, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: broccoli timbale, flutes med kryddersmør, broccolisalat, tomatsalat, walldorfsalat, tranebærcompot, glacerede løg, grøntsaouffle, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, krydderkartofler, bagte kartofler, provencekartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, timiansauce, whiskeysauce, vildtflødesauce, skysauce, brollysauce.

Mad ud af huset Espergærde priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Espergærde er du kommet til den rigtige side. Du skal holde fest i Espergærde; fx i forbindelse med jubilæum, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal komme udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får du omkring 2700.000 resultatet og hvordan finder du ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der muligvis også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de har tid til at køre så langt (og bliver maden kold undervejs)? Der er en del opgaver og du skal uden tvivl afsætte en del timer til opgaven, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og få tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden meget enklere løsning er at lade Colego gøre arbejdet - læs om det i højre spalte.

Nye muligheder med 3 tilbud

Her på hjemmesiden kan du enkelt og uforpligtende få 3 konkrete tilbud på mad ud af huset. Du skal blot indtaste dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i Espergærde i formularen online og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i eller i nærheden af Espergærde og de 3 cateringvirksomheder, der ønsker at byde på din opgave, henvender sig til dig enten med et konkret tilbud eller med flere spørgsmål eller måske andre forslag end det du selv har beskrevet.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i Espergærde-området og du behøver endda overhovedet ikke sige ja tak til nogen af dem, hvis du ikke synes om dem - lettere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele opgaven og indestår for, at du vil få friske tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld online skemaet nu!


Eksempler på mad ud af huset i 3060 Espergærde

Naturkokkeriet
Pærevej 35 B
3060 Espergærde
CVR: 34317275
Hjemmeside
Eif Cafeteria
Gymnasievej 5
3060 Espergærde
CVR: 37374210
Hjemmeside
Lærkes Mad
Kofod Anchers Vej 55 B
3060 Espergærde
CVR: 31674743
Hjemmeside