Mad ud af huset i Furesø

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Furesø
  • Udfyld formularen online på under seks minutter
  • Spar op til 30% på et certificeret cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Furesø

27. november 2017. Et konkret tilbud på Mad ud af huset i Furesø kan for eks. være en buffet med nedenstående udvalg:
Kød: kyllingelår, rosa-stegt kalveyderlår, marineret svinekam, farseret kalkunbryst, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: hvidløgs bønner, flutes med kryddersmør, broccolisalat, timian gulerødder, bagte rodfrugter, tyttebærsyltetøj, glacerede løg, grøn salat, ratatouille.

Kartofler: stegte kartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, provencekartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, timiansauce, whiskeysauce, svampesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset Furesø priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i Furesø er du kommet til det rigtige sted. Du skal holde fest i Furesø; f.ex. i forbindelse med jubilæum, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal bestilles udefra men hvordan? Søger du på nettet efter - Mad ud af huset - får man mindst 2900.000 hits og hvordan finder man ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udvalget er og så videre.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der muligvis også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de har tid til at køre så langt (og når maden at blive kold imens)? Der er mange opgaver og du skal uden tvivl afsætte en del timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige catering firmaer. En anden og langt enklere løsning er at lade os gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Indtast din opgave i dag

Her på sitet kan du hurtigt og uforpligtende få to-tre friske tilbud på mad ud af huset. Du skal bare skrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Furesø i skemaet online og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i Furesø og de 3 cateringvirksomheder, der ønsker at byde på din opgave, kontakter dig med et konkret tilbud eller med yderligere spørgsmål eller andre ideer end dem du selv har beskrevet.
Du kan selv vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringselskaberne i Furesø by og du behøver endda slet ikke vælge nogen af tilbuddene, såfremt du ikke synes om dem - lettere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få billige tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld skemaet online nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 3540 Furesø
Madsen Catering
Vassingerødvej 141
3540 Lynge
CVR: 36083956
Hjemmeside
Hotel Lynge Kro
Højrisvej 22
3540 Lynge
CVR: 27318851
Hjemmeside
Madhalla
Krogenlundvej 4
3540 Lynge
CVR: 16628409
Hjemmeside