Mad ud af huset Hørning

  • Få tre gratis tilbud fra catering i Hørning
  • Udfyld formularen online på bare otte minutter
  • Spar op til 40% på et effektivt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Hørning

20. september 2018. Et stærkt tilbud på Mad ud af huset i Hørning kan for eks. være en buffet med følgende indhold:
Kød: lammeculotte, frikadeller, marineret svinekam, krydret lammekølle, kalvefilet med bacon, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, blandet salat, broccolisalat, timian gulerødder, bagte rodfrugter, tranebærcompot, haricot vertes, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, provencekartofler, kartoffelrösti, kartoffelroulade.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, timiansauce, whiskeysauce, svampesauce, skysauce, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Hørning priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kendt som diner transportable - i Hørning er du kommet til det rigtige sted. Du skal holde fest i Hørning; f.ex. i anledning af jubilæum, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Søger du på internettet efter - Mad ud af huset - får man ca 2600.000 hits og hvordan finder man ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udvalget er og så videre.
Hvis du ikke bor i nærheden af en større by kan der muligvis også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet har lyst til at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er mange spørgsmål og du skal uden tvivl afsætte adskillige timer til opgaven, hvis du selv vil undersøge markedet og få tilbud fra forskellige diner transportable virksomheder. En anden meget enklere mulighed er at lade os gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Gør som mange andre gør

Her på siden kan du enkelt og uforpligtende få to-tre billige tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at skrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i Hørning-området i skemaet og trykke få 3 tilbud. Colego formidler så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Hørning og de tre cateringfirmaer, der ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, henvender sig til dig enten med et konkret tilbud eller måske med flere spørgsmål eller måske alternative ideer end dem du selv har foreslået.
Du kan frit vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringfirmaerne i Hørning og du behøver faktisk overhovedet ikke vælge nogen af dem, såfremt du ikke synes om dem - enklere bliver det ikke! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få spændende tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld onlineformularen nu!


Eksempler på mad ud af huset i 8362 Hørning

Hos Oliver Cafe Restaurant
Vester Alle 2
8362 Hørning
CVR: 29299099
Hjemmeside
Gourmiddag Food ApS
Sønderskovvej 15
8362 Hørning
CVR: 37501522
Hjemmeside
Bella Italia
Vester Alle 2
8362 Hørning
CVR: 20642130
Hjemmeside