Mad ud af huset i Hørsholm

  • Få gratis 3 tilbud fra catering i Hørsholm
  • Udfyld skemaet online på bare tre minutter
  • Spar op til 35% på et seriøst cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Hørsholm

27. november 2017. Et seriøst tilbud på Mad ud af huset i Hørsholm kan for eks. være en buffet med følgende udvalg:
Kød: kalkunroulade, frikadeller, marineret svinekam, krydret lammekølle, kalvefilet med bacon, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: broccoli timbale, flutes med kryddersmør, bulgursalat, timian gulerødder, bagte rodfrugter, tyttebærsyltetøj, kanelbagte pærer, grøn salat, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, bagte kartofler, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, røget svampesky, timiansauce, whiskeysauce, svampesauce, sauce bordelaise, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Hørsholm priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i Hørsholm er du kommet til det rigtige websted. Du skal holde stor fest i Hørsholm; eksempelvis i forbindelse med fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får man over 2500.000 resultatet og hvordan finder du ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke lige bor i København kan der måske også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er mange udfordringer og du skal uden tvivl afsætte mange timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden og langt nemmere mulighed er at lade os gøre arbejdet - læs om det i højre spalte.

Udfyld skemaet og modtag attraktive tilbud

Her på hjemmesiden kan du enkelt og uforpligtende få 3 skarpe tilbud på mad ud af huset. Du skal bare skrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Hørsholm i onlineformularen og trykke få 3 tilbud. Colego sender så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i Hørsholm by og de 3 cateringvirksomheder, som ønsker at byde på din opgave, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller med yderligere spørgsmål eller måske andre ideer end dem du selv har skrevet.
Du kan selv vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringselskaberne i Hørsholm og du behøver faktisk overhovedet ikke sige ja tak til nogen af dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - nemmere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at gøre hele opgaven og garanterer, at du vil få konkrete tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld skemaet online nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 2970 Hørsholm
Bo's Køkken
Gl Byvænge 1
2970 Hørsholm
CVR: 17933280
Hjemmeside
Barcatering.dk
Christianshusvej 11
2970 Hørsholm
CVR: 28384777
Hjemmeside
KozyKitchen
Usserød Kongevej 20
2970 Hørsholm
CVR: 34969655
Hjemmeside