Mad ud af huset Hørsholm

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Hørsholm
  • Udfyld online skemaet på mindre 4 minutter
  • Spar op til 40% på et godkendt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Hørsholm

18. september 2018. Et stærkt tilbud på Mad ud af huset i Hørsholm kan eksempelvis være en buffet med følgende udvalg:
Kød: lammeculotte, rosa-stegt kalveyderlår, glaseret skinke, farseret kalkunbryst, kalvesteg, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: broccoli timbale, flutes med kryddersmør, bulgursalat, tomatsalat, bagte rodfrugter, tyttebærsyltetøj, kanelbagte pærer, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, små ovnbagte pesto kartofler, bagte kartofler, provencekartofler, kartoffelrösti, kartoffelroulade.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, timiansauce, provence sauce, svampesauce, skysauce, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Hørsholm priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i Hørsholm er du kommet til den rigtige side. Du skal have fest i Hørsholm; for eks. i forbindelse med fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal komme udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får man ca 2400.000 hits og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er osv.
Hvis du ikke lige bor i København kan der muligvis også være temmelig langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de har tid til at køre så langt (og når maden at blive kold imens)? Der er mange opgaver og du skal nok afsætte mange timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og få tilbud fra forskellige catering firmaer. En anden meget nemmere mulighed er at lade os gøre arbejdet - læs om det i højre spalte.

Gratis tilbud - få dem her

Her på siden kan du nemt og uforpligtende få to-tre hurtige tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at beskrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Hørsholm i onlineskemaet og trykke få 3 tilbud. Vi sender så dine ønsker til alle cateringfirmaer i Hørsholm-området og de tre cateringfirmaer, der ønsker at byde på dit arrangement, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller med yderligere spørgsmål eller måske alternative forslag end dem du selv har foreslået.
Du kan selv vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringselskaberne i Hørsholm by og du behøver endda overhovedet ikke sige ja tak til nogen af tilbuddene, hvis du ikke synes om dem - enklere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at gøre hele opgaven og står inde for, at du vil modtage seriøse tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld onlineskemaet nu!


Eksempler på mad ud af huset i 2970 Hørsholm

Barcatering.dk
Christianshusvej 11
2970 Hørsholm
CVR: 28384777
Hjemmeside
Bo's Køkken
Gl Byvænge 1
2970 Hørsholm
CVR: 17933280
Hjemmeside
KozyKitchen
Usserød Kongevej 20
2970 Hørsholm
CVR: 34969655
Hjemmeside