Mad ud af huset i Helsingør

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Helsingør
  • Udfyld onlineformularen på under 2 minutter
  • Spar op til 30% på et faguddannet cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Helsingør

27. november 2017. Et friskt tilbud på Mad ud af huset i Helsingør kan for eks. være en buffet med nedenstående indhold:
Kød: kalkunroulade, fyldt svinemørbrad, glaseret skinke, krydret lammekølle, kalvefilet med bacon, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: hvidløgs bønner, flutes med kryddersmør, broccolisalat, timian gulerødder, walldorfsalat, tyttebærsyltetøj, glacerede løg, grøntsaouffle, braisseret fennikel.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, bagte kartofler, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, røget svampesky, timiansauce, provence sauce, vildtflødesauce, sauce bordelaise, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Helsingør priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Helsingør er du kommet til den rigtige side. Du skal have stor fest i Helsingør; for eks. i forbindelse med jubilæum, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Søger du online efter - Mad ud af huset - får du ca 2500.000 hits og hvordan finder du ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udbuddet er og så videre.
Hvis du ikke lige bor i en større by kan der måske også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet har tid til at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er mange spørgsmål og du skal nok afsætte en del timer til opgaven, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og få tilbud fra forskellige diner transportable virksomheder. En anden meget nemmere løsning er at lade os gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Spar nemt tid og penge

Her på siden kan du enkelt og uforpligtende få 2-3 hurtige tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Helsingør i online skemaet og trykke få 3 tilbud. Colego formidler så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Helsingør by og de tre cateringfirmaer, som ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, kontakter dig enten med et konkret tilbud eller måske med uddybende spørgsmål eller måske andre forslag end dem du selv har foreslået.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringfirmaerne i eller i nærheden af Helsingør og du behøver endda slet ikke vælge nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er helt tilfreds med dem - enklere kan det ikke blive! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og indestår for, at du vil få hurtige tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld skemaet online nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 3000 Helsingør
San Remo
Stengade 53
3000 Helsingør
CVR: 10136504
Hjemmeside
Cafe Chaplin
Kampergade 3
3000 Helsingør
CVR: 14527702
Hjemmeside
Madam Sprunck
Bramstræde 5
3000 Helsingør
CVR: 25834852
Hjemmeside