Mad ud af huset i Hillerød

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Hillerød
  • Udfyld skemaet online på under to minutter
  • Spar op til 40% på et lokalt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Hillerød

27. november 2017. Et skræddersyet tilbud på Mad ud af huset i Hillerød kan f.ex. være en buffet med nedenstående udvalg:
Kød: kalkunroulade, frikadeller, traditionel flæskesteg, krydret lammekølle, gammeldags oksesteg, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: broccoli timbale, flutes med kryddersmør, bulgursalat, tomatsalat, walldorfsalat, tranebærcompot, haricot vertes, grøntsaouffle, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, provencekartofler, råstegte kartofler, kartoffellasagne.

Saucer: rødvinssauce, champignonsovs, pebersauce, whiskeysauce, svampesauce, skysauce, brollysauce.

Mad ud af huset Hillerød priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Hillerød er du kommet til den rigtige side. Du skal have fest i Hillerød; for eks. i anledning af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Søger du online på - Mad ud af huset - får man ca 2900.000 hits og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke lige bor i en større by kan der muligvis også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de har lyst til at køre hele den vej (og bliver maden kold undervejs)? Der er mange opgaver og du skal uden tvivl afsætte en del timer til opgaven, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige catering virksomheder. En anden meget nemmere mulighed er at lade os gøre arbejdet - læs mere i næste spalte.

Få gratis 3 lokale tilbud nu

Her på siden kan du hurtigt og uforpligtende få tre skarpe tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at beskrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i Hillerød by i onlineskemaet og trykke få 3 tilbud. Colego formidler så din forespørgsel til alle cateringfirmaer i Hillerød-området og de tre cateringvirksomheder, som ønsker at byde på dit arrangement, kontakter dig med et konkret tilbud eller måske med yderligere spørgsmål eller andre forslag end det du selv har ønsket.
Du kan selv vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringfirmaerne i eller i nærheden af Hillerød og du behøver slet ikke sige ja tak til nogen af tilbuddene, hvis du ikke synes om dem - lettere bliver det ikke! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at gøre hele arbejdet og indestår for, at du vil modtage hurtige tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld formularen online nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 3400 Hillerød
Al Castello Rufo Ruffo
Helsingørsgade 20
3400 Hillerød
CVR: 29709084
Hjemmeside
Markersen Madkunst ApS
Falkevej 3
3400 Hillerød
CVR: 31500974
Hjemmeside
Euro Kitch ApS
Vølundsvej 2
3400 Hillerød
CVR: 25342577
Hjemmeside