Mad ud af huset Hillerød

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Hillerød
  • Udfyld online skemaet på under to minutter
  • Spar op til 30% på et velegnet cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Hillerød

30. september 2018. Et friskt tilbud på Mad ud af huset i Hillerød kan f.eks. være en buffet med dette udvalg:
Kød: kalkunroulade, fyldt svinemørbrad, glaseret skinke, helstegt kalveculotte, kalvefilet med bacon, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: hvidløgs bønner, flutes med kryddersmør, broccolisalat, timian gulerødder, bagte rodfrugter, tranebærcompot, haricot vertes, grøntsaouffle, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, røget svampesky, timiansauce, provence sauce, svampesauce, skysauce, brollysauce.

Mad ud af huset Hillerød priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kaldet catering - i Hillerød er du kommet til det rigtige websted. Du skal holde stor fest i Hillerød; f.eks. i form af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal bestilles udefra men hvordan? Søger du på internettet efter - Mad ud af huset - får du over 2500.000 hits og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er og så videre.
Hvis du ikke bor i nærheden af en større by kan der måske også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet har lyst til at køre så langt (og når maden at blive kold undervejs)? Der er en del spørgsmål og du skal helt sikkert afsætte mange timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og få tilbud fra forskellige catering firmaer. En anden meget enklere måde er at lade Colego gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Vi sender din opgave i udbud

Her på sitet kan du gratis og uforpligtende få tre gode tilbud på mad ud af huset. Du skal blot skrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Hillerød i online formularen og trykke send. Colego formidler så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i eller i nærheden af Hillerød og de 3 cateringfirmaer, der ønsker at byde på din opgave, kontakter dig med et konkret tilbud eller måske med uddybende spørgsmål eller alternative ideer end dem du selv har ønsket.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringfirmaerne i Hillerød-området og du behøver overhovedet ikke acceptere nogen af dem, såfremt du ikke synes om dem - lettere bliver det ikke! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og garanterer, at du vil modtage gode tilbud på din mad ud af huset henvendelse - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld online formularen nu!


Eksempler på mad ud af huset i 3400 Hillerød

Dinner-K
Frydenborgvej 27 D
3400 Hillerød
CVR: 34977321
Hjemmeside
Slagtermester Peter Avlund
Kirsebæralle 8
3400 Hillerød
CVR: 20166770
Hjemmeside
Al Castello Rufo Ruffo
Helsingørsgade 20
3400 Hillerød
CVR: 29709084
Hjemmeside