Mad ud af huset i Hillerød

  • Få gratis 3 tilbud fra catering i Hillerød
  • Udfyld skemaet online på bare 5 minutter
  • Spar op til 25% på et dygtigt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Hillerød

9. august 2017. Et hurtigt tilbud på Mad ud af huset i Hillerød kan eksempelvis være en buffet med dette udvalg:
Kød: kyllingelår, frikadeller, marineret svinekam, helstegt kalveculotte, kalvesteg, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, flutes med kryddersmør, broccolisalat, tomatsalat, bagte rodfrugter, tyttebærsyltetøj, kanelbagte pærer, grøntsaouffle, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, brune kartofler, råstegte kartofler, kartoffellasagne.

Saucer: rødvinssauce, champignonsovs, timiansauce, provence sauce, svampesauce, skysauce, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Hillerød priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kendt som diner transportable - i Hillerød er du kommet til den rigtige hjemmeside. Du skal holde fest i Hillerød; for eksempel i forbindelse med fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal bestilles udefra men hvordan? Søger du på internettet efter - Mad ud af huset - får man omkring 2100.000 sider og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der muligvis også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de har lyst til at køre så langt (og når maden at blive kold imens)? Der er en del udfordringer og du skal nok afsætte adskillige timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og få tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden meget nemmere mulighed er at lade os gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Det er nemt og hurtigt

Her på sitet kan du hurtigt og uforpligtende få 3 skarpe tilbud på mad ud af huset. Du skal bare beskrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i Hillerød i skemaet online og trykke send. Colego sender så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Hillerød by og de tre cateringvirksomheder, der ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, kontakter dig med et konkret tilbud eller måske med yderligere spørgsmål eller måske andre ideer end det du selv har foreslået.
Du kan frit vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringselskaberne i Hillerød-området og du behøver overhovedet ikke vælge nogen af dem, hvis du ikke synes om dem - nemmere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele opgaven og garanterer, at du vil få hurtige tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld online skemaet nu!

Få 3 tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 3400 Hillerød
Markersen Madkunst ApS
Falkevej 3
3400 Hillerød
CVR: 31500974
Hjemmeside
Al Castello Rufo Ruffo
Helsingørsgade 20
3400 Hillerød
CVR: 29709084
Hjemmeside
Dinner-K
Frydenborgvej 27 D
3400 Hillerød
CVR: 34977321
Hjemmeside