Mad ud af huset Hjørring

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Hjørring
  • Udfyld formularen på under 5 minutter
  • Spar op til 30% på et seriøst cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Hjørring

15. september 2018. Et attraktivt tilbud på Mad ud af huset i Hjørring kan for eks. være en buffet med følgende udvalg:
Kød: kyllingelår, rosa-stegt kalveyderlår, glaseret skinke, helstegt kalveculotte, gammeldags oksesteg, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: broccoli timbale, pastasalat, bulgursalat, tomatsalat, walldorfsalat, tyttebærsyltetøj, glacerede løg, grøntsaouffle, braisseret fennikel.

Kartofler: flødekartofler, krydderkartofler, bagte kartofler, provencekartofler, kartoffelrösti, kartoffelroulade.

Saucer: rødvinssauce, champignonsovs, timiansauce, whiskeysauce, svampesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset Hjørring priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Hjørring er du kommet til det rigtige website. Du skal have stor fest i Hjørring; for eksempel i form af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Søger du på nettet efter - Mad ud af huset - får man mindst 2200.000 sider og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er og så videre.
Hvis du ikke bor i nærheden af en større by kan der måske også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet har lyst til at køre hele den vej (og bliver maden kold imens)? Der er mange spørgsmål og du skal helt sikkert afsætte adskillige timer til opgaven, hvis du selv vil undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden meget enklere måde er at lade Colego gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Vi sparer dig for mange penge

Her på siden kan du hurtigt og uforpligtende få to-tre seriøse tilbud på mad ud af huset. Du skal bare indtaste dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i Hjørring by i formularen online og trykke få 3 tilbud. Vi formidler så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Hjørring-området og de 3 cateringvirksomheder, som ønsker at byde på dit arrangement, kontakter dig med et konkret tilbud eller måske med flere spørgsmål eller måske andre ideer end det du selv har ønsket.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i Hjørring by og du behøver endda slet ikke acceptere nogen af tilbuddene, hvis du ikke synes om dem - lettere bliver det ikke! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at udføre hele opgaven og garanterer, at du vil få konkurrencedygtige tilbud på din mad ud af huset henvendelse - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld online formularen nu!


Eksempler på mad ud af huset i 9800 Hjørring

Hos Uffe
Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring
CVR: 26131685
Hjemmeside
Golf Cafeen
Vinstrupvej 30
9800 Hjørring
CVR: 38393480
Hjemmeside
Jettes Madservice
Løkkensvej 312
9800 Hjørring
CVR: 19218341
Hjemmeside