Mad ud af huset i Hjørring

  • Få tre gratis tilbud fra catering i Hjørring
  • Udfyld formularen online på kun fem minutter
  • Spar op til 25% på et potentielt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Hjørring

27. november 2017. Et friskt tilbud på Mad ud af huset i Hjørring kan eksempelvis være en buffet med nedenstående udvalg:
Kød: kalkunroulade, fyldt svinemørbrad, traditionel flæskesteg, helstegt kalveculotte, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: hvidløgs bønner, blandet salat, broccolisalat, timian gulerødder, walldorfsalat, tranebærcompot, kanelbagte pærer, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, små ovnbagte pesto kartofler, bagte kartofler, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, pebersauce, whiskeysauce, svampesauce, skysauce, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Hjørring priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i Hjørring er du kommet til den rigtige hjemmeside. Du skal have stor fest i Hjørring; for eksempel i anledning af jubilæum, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal købes udefra men hvordan? Googler du - Mad ud af huset - får man over 2600.000 hits og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af en større by kan der måske også være temmelig langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet gider at køre hele den vej (og bliver maden kold imens)? Der er en del spørgsmål og du skal helt sikkert afsætte adskillige timer til opgaven, hvis du selv vil undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden meget nemmere mulighed er at lade Colego gøre arbejdet - læs mere i næste spalte.

Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Her på hjemmesiden kan du enkelt og uforpligtende få 3 hurtige tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at beskrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i Hjørring-området i formularen online og trykke send. Colego formidler så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i eller i nærheden af Hjørring og de tre cateringfirmaer, som ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller måske med flere spørgsmål eller måske andre forslag end dem du selv har foreslået.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringfirmaerne i Hjørring-området og du behøver overhovedet ikke vælge nogen af dem, hvis du ikke synes om dem - lettere bliver det ikke! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og garanterer, at du vil modtage gode tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld online formularen nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 9800 Hjørring
Restaurant Svanelunden
Svanelunden 6
9800 Hjørring
CVR: 33870078
Hjemmeside
Jettes Madservice
Løkkensvej 312
9800 Hjørring
CVR: 19218341
Hjemmeside
Golf Cafeen
Vinstrupvej 30
9800 Hjørring
CVR: 38393480
Hjemmeside