Mad ud af huset i Holbæk

  • Få gratis 3 tilbud fra catering i Holbæk
  • Udfyld formularen online på bare 6 minutter
  • Spar op til 15% på et troværdigt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Holbæk

27. november 2017. Et attraktivt tilbud på Mad ud af huset i Holbæk kan for eks. være en buffet med følgende udvalg:
Kød: kyllingelår, frikadeller, traditionel flæskesteg, krydret lammekølle, kalvesteg, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: hvidløgs bønner, pastasalat, bulgursalat, tomatsalat, walldorfsalat, tranebærcompot, kanelbagte pærer, grøntsaouffle, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, provencekartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: rødvinssauce, champignonsovs, timiansauce, whiskeysauce, vildtflødesauce, skysauce, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Holbæk priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i Holbæk er du kommet til det rigtige websted. Du skal holde stor fest i Holbæk; f.ex. i anledning af jubilæum, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får du ca 2500.000 resultatet og hvordan finder du ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udvalget er og så videre.
Hvis du ikke lige bor i København kan der måske også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de har tid til at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er mange opgaver og du skal helt sikkert afsætte mange timer til opgaven, hvis du selv vil undersøge markedet og få tilbud fra forskellige catering firmaer. En anden meget nemmere løsning er at lade os gøre arbejdet - læs mere i næste spalte.

Spar nemt mange penge

Her på siden kan du hurtigt og uforpligtende få to-tre hurtige tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at skrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i Holbæk-området i formularen online og trykke send. Colego formidler så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i eller i nærheden af Holbæk og de tre cateringvirksomheder, der ønsker at byde på din opgave, kontakter dig enten med et konkret tilbud eller med uddybende spørgsmål eller alternative forslag end det du selv har foreslået.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringfirmaerne i eller i nærheden af Holbæk og du behøver faktisk slet ikke vælge nogen af dem, hvis du ikke er tilfreds med dem - lettere kan det ikke blive! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at gøre hele opgaven og garanterer, at du vil modtage skarpe tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld skemaet nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 4300 Holbæk
Suni Catering ApS
Slotsvej 5 B
4300 Holbæk
CVR: 27469779
Hjemmeside
Restaurant SuRi
Havnevej 5
4300 Holbæk
CVR: 27099181
Hjemmeside
Nimb's Dinnertransportable
Springstrup 17
4300 Holbæk
CVR: 27013287
Hjemmeside