Mad ud af huset i Ishøj

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Ishøj
  • Udfyld onlineformularen på kun fire minutter
  • Spar op til 15% på et certificeret cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Ishøj

27. november 2017. Et lokalt tilbud på Mad ud af huset i Ishøj kan f.eks. være en buffet med dette udvalg:
Kød: kyllingelår, fyldt svinemørbrad, glaseret skinke, farseret kalkunbryst, kalvesteg, helstegt dyreryg, indbagt oksemørbrad, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, blandet salat, bulgursalat, timian gulerødder, walldorfsalat, tyttebærsyltetøj, haricot vertes, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: flødekartofler, krydderkartofler, pommes rissoles, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffelroulade.

Saucer: bearnaise sauce, røget svampesky, pebersauce, whiskeysauce, vildtflødesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset Ishøj priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Ishøj er du kommet til det rigtige sted. Du skal holde fest i Ishøj; for eksempel i anledning af jubilæum, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler du - Mad ud af huset - får man over 2800.000 resultatet og hvordan finder du ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udvalget er og så videre.
Hvis du ikke lige bor i en større by kan der måske også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre hele den vej (og bliver maden kold undervejs)? Der er en del udfordringer og du skal helt sikkert afsætte en del timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og få tilbud fra forskellige diner transportable virksomheder. En anden og langt nemmere måde er at lade os gøre arbejdet - læs mere i næste spalte.

Håndværksarbejde - Indtast din opgave online

Her på hjemmesiden kan du hurtigt og uforpligtende få tre friske tilbud på mad ud af huset. Du skal blot skrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Ishøj i online skemaet og trykke få 3 tilbud. Colego formidler så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Ishøj og de tre cateringfirmaer, som ønsker at afgive tilbud på din opgave, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller med yderligere spørgsmål eller alternative forslag end dem du selv har skrevet.
Du kan frit vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringselskaberne i Ishøj og du behøver faktisk overhovedet ikke acceptere nogen af dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - nemmere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at gøre hele opgaven og indestår for, at du vil modtage spændende tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld formularen online nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 2635 Ishøj
Norén Catering
Baldersbækvej 2
2635 Ishøj
CVR: 27310206
Hjemmeside
Rachna Catering
Landlyststien 21
2635 Ishøj
CVR: 37945099
Hjemmeside
Centerslagteren ApS
Ishøj Østergade 7
2635 Ishøj
CVR: 14446249
Hjemmeside