Mad ud af huset i København

  • Få gratis tre tilbud fra catering i København
  • Udfyld skemaet på under 6 minutter
  • Spar op til 15% på et pålideligt cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i København

27. november 2017. Et aktuelt tilbud på Mad ud af huset i København kan f.ex. være en buffet med dette indhold:
Kød: lammeculotte, fyldt svinemørbrad, marineret svinekam, farseret kalkunbryst, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, helstegt tyndstegsfilet, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: broccoli timbale, pastasalat, broccolisalat, tomatsalat, walldorfsalat, tyttebærsyltetøj, kanelbagte pærer, grøntsaouffle, ratatouille.

Kartofler: stegte kartofler, krydderkartofler, pommes rissoles, provencekartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: rødvinssauce, champignonsovs, timiansauce, whiskeysauce, svampesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset København priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i København er du kommet til den rigtige hjemmeside. Du skal have fest i København; for eks. i anledning af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler du - Mad ud af huset - får man over 2300.000 hits og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er og så videre.
Hvis du ikke lige bor i København kan der måske også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet gider at køre så langt (og bliver maden kold imens)? Der er en del spørgsmål og du skal helt sikkert afsætte en del timer til opgaven, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden meget enklere løsning er at lade os gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Find din kompetente fagmand her

Her på hjemmesiden kan du gratis og uforpligtende få tre konkrete tilbud på mad ud af huset. Du skal bare beskrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i København-området i skemaet og trykke send. Vi formidler så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i København by og de tre cateringfirmaer, som ønsker at afgive tilbud på din opgave, kontakter dig enten med et konkret tilbud eller måske med flere spørgsmål eller måske andre forslag end dem du selv har skrevet.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i eller i nærheden af København og du behøver faktisk slet ikke vælge nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er helt tilfreds med dem - lettere bliver det ikke! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og indestår for, at du vil få konkurrencedygtige tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld online formularen nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 2400 København
Jubeti
Fuglefængervej 11
2400 København NV
CVR: 35924647
Hjemmeside
Stines Kokkerier
Borups Allé 266
2400 København NV
CVR: 35593497
Hjemmeside
CookingAvenue
Gemmet 8
2400 København NV
CVR: 36372672
Hjemmeside