Mad ud af huset Køge

  • Få gratis 3 tilbud fra catering i Køge
  • Udfyld formularen online på kun 8 minutter
  • Spar op til 40% på et godkendt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Køge

23. september 2018. Et godkendt tilbud på Mad ud af huset i Køge kan f.ex. være en buffet med følgende udvalg:
Kød: kalkunroulade, frikadeller, traditionel flæskesteg, farseret kalkunbryst, gammeldags oksesteg, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: hvidløgs bønner, flutes med kryddersmør, bulgursalat, tomatsalat, bagte rodfrugter, tranebærcompot, glacerede løg, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, krydderkartofler, pommes rissoles, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, pebersauce, whiskeysauce, svampesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset Køge priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Køge er du kommet til det rigtige websted. Du skal have stor fest i Køge; f.eks. i anledning af jubilæum, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Søger du online på - Mad ud af huset - får man ca 2100.000 sider og hvordan finder man ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udbuddet er og så videre.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der muligvis også være temmelig langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet gider at køre så langt (og bliver maden kold imens)? Der er mange udfordringer og du skal helt sikkert afsætte en del timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden meget nemmere måde er at lade Colego gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Find en pålidelig fagmand her

Her på siden kan du gratis og uforpligtende få op til 3 attraktive tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at skrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i Køge by i online skemaet og trykke få 3 tilbud. Vi sender så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i Køge og de tre cateringvirksomheder, som ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, kontakter dig med et konkret tilbud eller med uddybende spørgsmål eller alternative forslag end dem du selv har foreslået.
Du kan selv vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringfirmaerne i eller i nærheden af Køge og du behøver overhovedet ikke acceptere nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er helt tilfreds med dem - enklere bliver det ikke! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at gøre hele arbejdet og står inde for, at du vil modtage attraktive tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld skemaet online nu!


Eksempler på mad ud af huset i 4600 Køge

Strøby Egede Selskabslokaler
Stevnsvej 82
4600 Køge
CVR: 16540838
Hjemmeside
Slagter Stig & Co
Carlsensvej 8
4600 Køge
CVR: 28040342
Hjemmeside
Den Hvide Kok
Ølsemaglevej 7
4600 Køge
CVR: 36088508
Hjemmeside