Mad ud af huset Korsør

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Korsør
  • Udfyld skemaet online på kun 5 minutter
  • Spar op til 25% på et rutineret cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Korsør

14. september 2018. Et lokalt tilbud på Mad ud af huset i Korsør kan eksempelvis være en buffet med følgende udvalg:
Kød: kyllingelår, frikadeller, marineret svinekam, farseret kalkunbryst, gammeldags oksesteg, helstegt dyreryg, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: hvidløgs bønner, blandet salat, bulgursalat, tomatsalat, bagte rodfrugter, tranebærcompot, kanelbagte pærer, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: flødekartofler, krydderkartofler, bagte kartofler, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, pebersauce, whiskeysauce, vildtflødesauce, sauce bordelaise, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Korsør priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kaldet catering - i Korsør er du kommet til den rigtige side. Du skal have stor fest i Korsør; f.ex. i form af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Søger du online på - Mad ud af huset - får man omkring 2400.000 resultatet og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er og så videre.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der muligvis også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre hele den vej (og bliver maden kold imens)? Der er en del spørgsmål og du skal nok afsætte mange timer til opgaven, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og få tilbud fra forskellige catering virksomheder. En anden og langt enklere løsning er at lade os gøre arbejdet - læs mere i næste spalte.

Undgå useriøse firmaer

Her på hjemmesiden kan du nemt og uforpligtende få tre gode tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at skrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Korsør i skemaet og trykke send. Colego formidler så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i eller i nærheden af Korsør og de 3 cateringvirksomheder, der ønsker at afgive tilbud på din opgave, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller med yderligere spørgsmål eller andre ideer end dem du selv har skrevet.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i Korsør by og du behøver slet ikke vælge nogen af tilbuddene, hvis du ikke synes om dem - nemmere bliver det ikke! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at gøre hele arbejdet og står inde for, at du vil modtage friske tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld skemaet online nu!


Eksempler på mad ud af huset i 4220 Korsør

Restaurant Sommerlyst
Korsør Lystskov 20
4220 Korsør
CVR: 36210427
Hjemmeside
Restaurant Madam Bagger
Havnegade 17B
4220 Korsør
CVR: 21752770
Hjemmeside
Korsør Golf Cafè
Ørnumvej 8
4220 Korsør
CVR: 38348396
Hjemmeside