Mad ud af huset i Korsør

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Korsør
  • Udfyld formularen online på kun 2 minutter
  • Spar op til 25% på et kvalitetsbevidst cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Korsør

27. november 2017. Et hurtigt tilbud på Mad ud af huset i Korsør kan f.eks. være en buffet med nedenstående indhold:
Kød: lammeculotte, fyldt svinemørbrad, marineret svinekam, krydret lammekølle, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: hvidløgs bønner, flutes med kryddersmør, bulgursalat, timian gulerødder, walldorfsalat, tranebærcompot, glacerede løg, grøntsaouffle, ratatouille.

Kartofler: stegte kartofler, krydderkartofler, pommes rissoles, provencekartofler, kartoffelrösti, kartoffelroulade.

Saucer: bearnaise sauce, røget svampesky, timiansauce, provence sauce, svampesauce, skysauce, brollysauce.

Mad ud af huset Korsør priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kendt som diner transportable - i Korsør er du kommet til det rigtige sted. Du skal holde fest i Korsør; eksempelvis i forbindelse med jubilæum, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal komme udefra men hvordan? Søger du online på - Mad ud af huset - får du ca 2600.000 resultatet og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er osv.
Hvis du ikke lige bor i en større by kan der måske også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet har tid til at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er en del opgaver og du skal nok afsætte adskillige timer til opgaven, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og få tilbud fra forskellige catering firmaer. En anden meget nemmere mulighed er at lade Colego gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Udfyld skemaet og modtag attraktive tilbud

Her på hjemmesiden kan du let og uforpligtende få 3 billige tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Korsør i online formularen og trykke få 3 tilbud. Vi sender så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i Korsør by og de tre cateringfirmaer, der ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller med uddybende spørgsmål eller måske alternative ideer end det du selv har ønsket.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i Korsør-området og du behøver faktisk slet ikke acceptere nogen af dem, hvis du ikke er tilfreds med dem - nemmere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele opgaven og indestår for, at du vil få seriøse tilbud på din mad ud af huset henvendelse - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld skemaet nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 4220 Korsør
Restaurant Madam Bagger
Havnegade 17B
4220 Korsør
CVR: 21752770
Hjemmeside
Korsør Golf Cafè
Ørnumvej 8
4220 Korsør
CVR: 38348396
Hjemmeside
Taarnborg Forsamlingshus
Frølundevej 50
4220 Korsør
CVR: 35097392
Hjemmeside