Mad ud af huset Måløv

  • Få tre gratis tilbud fra catering i Måløv
  • Udfyld formularen på bare 3 minutter
  • Spar op til 30% på et seriøst cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Måløv

9. september 2018. Et stærkt tilbud på Mad ud af huset i Måløv kan for eksempel være en buffet med dette udvalg:
Kød: kyllingelår, rosa-stegt kalveyderlår, traditionel flæskesteg, krydret lammekølle, kalvefilet med bacon, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: porre-bacon tærte, blandet salat, bulgursalat, tomatsalat, bagte rodfrugter, tyttebærsyltetøj, glacerede løg, grøntsaouffle, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, krydderkartofler, pommes rissoles, provencekartofler, råstegte kartofler, kartoffellasagne.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, timiansauce, provence sauce, svampesauce, sauce bordelaise, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Måløv priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Måløv er du kommet til den rigtige side. Du skal have fest i Måløv; eksempelvis i forbindelse med jubilæum, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får man mindst 2600.000 sider og hvordan finder man ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udbuddet er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af en større by kan der måske også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet gider at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er en del opgaver og du skal helt sikkert afsætte mange timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og få tilbud fra forskellige catering firmaer. En anden meget enklere måde er at lade Colego gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Her på sitet kan du enkelt og uforpligtende få 3 friske tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at skrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Måløv i skemaet online og trykke få 3 tilbud. Colego sender så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Måløv-området og de 3 cateringvirksomheder, som ønsker at afgive tilbud på din opgave, kontakter dig med et konkret tilbud eller med flere spørgsmål eller andre forslag end det du selv har skrevet.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringfirmaerne i Måløv by og du behøver endda overhovedet ikke sige ja tak til nogen af tilbuddene, såfremt du ikke synes om dem - lettere bliver det ikke! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at gøre hele opgaven og garanterer, at du vil få spændende tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld formularen online nu!


Eksempler på mad ud af huset i 2760 Måløv

Cafe Skomagerhuset
Måløv Hovedgade 71 A
2760 Måløv
CVR: 17802674
Hjemmeside
Måløv Sushi Wok ApS
Måløv Hovedgade 52
2760 Måløv
CVR: 37692441
Hjemmeside
Njors Smørrebrød og Catering
Liljevangsvej 6
2760 Måløv
CVR: 26167272
Hjemmeside