Mad ud af huset i Nørrebro

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Nørrebro
  • Udfyld skemaet på under tre minutter
  • Spar op til 20% på et dygtigt cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Nørrebro

27. november 2017. Et seriøst tilbud på Mad ud af huset i Nørrebro kan f.eks. være en buffet med nedenstående indhold:
Kød: kalkunroulade, fyldt svinemørbrad, traditionel flæskesteg, helstegt kalveculotte, kalvefilet med bacon, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: hvidløgs bønner, flutes med kryddersmør, broccolisalat, tomatsalat, walldorfsalat, tyttebærsyltetøj, glacerede løg, grøntsaouffle, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, provencekartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, pebersauce, whiskeysauce, vildtflødesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset Nørrebro priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kaldet catering - i Nørrebro er du kommet til det rigtige website. Du skal have stor fest i Nørrebro; for eks. i form af jubilæum, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal købes udefra men hvordan? Søger du online på - Mad ud af huset - får man ca 2600.000 resultatet og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der måske også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet gider at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er en del opgaver og du skal nok afsætte adskillige timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden meget nemmere løsning er at lade Colego gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Spar tid - brug os her

Her på sitet kan du hurtigt og uforpligtende få op til 3 seriøse tilbud på mad ud af huset. Du skal bare skrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i Nørrebro i online skemaet og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle cateringvirksomheder i Nørrebro og de tre cateringfirmaer, som ønsker at afgive tilbud på din opgave, kontakter dig med et konkret tilbud eller måske med uddybende spørgsmål eller måske andre ideer end dem du selv har foreslået.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringfirmaerne i eller i nærheden af Nørrebro og du behøver overhovedet ikke sige ja tak til nogen af dem, såfremt du ikke synes om dem - lettere bliver det ikke! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele opgaven og indestår for, at du vil få billige tilbud på din mad ud af huset henvendelse - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld online skemaet nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 2200 Nørrebro
Restaurant Nepali Bhancha
Tagensvej 102
2200 København N
CVR: 35966889
Hjemmeside
Det Eksotiske Hjørne
Jagtvej 127
2200 København N
CVR: 27115292
Hjemmeside
Gourmetogcatering.dk
Jagtvej 89
2200 København N
CVR: 37876860
Hjemmeside