Mad ud af huset i Nørresundby

  • Få tre gratis tilbud fra catering i Nørresundby
  • Udfyld online skemaet på kun 4 minutter
  • Spar op til 35% på et seriøst cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Nørresundby

9. august 2017. Et konkret tilbud på Mad ud af huset i Nørresundby kan f.ex. være en buffet med følgende udvalg:
Kød: kalkunroulade, rosa-stegt kalveyderlår, glaseret skinke, helstegt kalveculotte, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, helstegt tyndstegsfilet, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: porre-bacon tærte, pastasalat, broccolisalat, tomatsalat, bagte rodfrugter, tyttebærsyltetøj, kanelbagte pærer, grøn salat, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, krydderkartofler, bagte kartofler, provencekartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, timiansauce, provence sauce, vildtflødesauce, skysauce, brollysauce.

Mad ud af huset Nørresundby priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kendt som diner transportable - i Nørresundby er du kommet til den rigtige side. Du skal have stor fest i Nørresundby; for eks. i anledning af jubilæum, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal købes udefra men hvordan? Søger du på nettet på - Mad ud af huset - får du omkring 2200.000 hits og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er og så videre.
Hvis du ikke bor i nærheden af en større by kan der muligvis også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de har lyst til at køre så langt (og bliver maden kold undervejs)? Der er en del opgaver og du skal helt sikkert afsætte adskillige timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige catering virksomheder. En anden og langt enklere løsning er at lade Colego gøre arbejdet - læs mere i næste spalte.

Lad os gøre det hårde arbejde

Her på sitet kan du enkelt og uforpligtende få 2-3 gode tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i Nørresundby i formularen og trykke send. Colego sender så din forespørgsel til alle cateringfirmaer i Nørresundby by og de 3 cateringfirmaer, som ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller med uddybende spørgsmål eller andre ideer end dem du selv har skrevet.
Du kan frit vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringselskaberne i Nørresundby by og du behøver slet ikke vælge nogen af dem, hvis du ikke synes om dem - nemmere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at gøre hele opgaven og garanterer, at du vil få hurtige tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld formularen online nu!

Få 3 tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 9400 Nørresundby
Chef Jen
Østergade 74
9400 Nørresundby
CVR: 37440175
Hjemmeside
Gourmet Design
Forbindelsesvejen 117
9400 Nørresundby
CVR: 29062897
Hjemmeside
Kridthuset Pi'Dung
Hjørringvej 34
9400 Nørresundby
CVR: 20694432
Hjemmeside