Mad ud af huset Nørresundby

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Nørresundby
  • Udfyld skemaet online på kun otte minutter
  • Spar op til 40% på et professionelt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Nørresundby

16. september 2018. Et konkret tilbud på Mad ud af huset i Nørresundby kan for eksempel være en buffet med dette udvalg:
Kød: kyllingelår, fyldt svinemørbrad, marineret svinekam, krydret lammekølle, kalvesteg, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: broccoli timbale, pastasalat, broccolisalat, tomatsalat, walldorfsalat, tranebærcompot, kanelbagte pærer, grøn salat, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, krydderkartofler, bagte kartofler, brune kartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, timiansauce, provence sauce, svampesauce, sauce bordelaise, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Nørresundby priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i Nørresundby er du kommet til den rigtige hjemmeside. Du skal holde stor fest i Nørresundby; fx i forbindelse med jubilæum, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal komme udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får du ca 2200.000 resultatet og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af en større by kan der muligvis også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre hele den vej (og bliver maden kold undervejs)? Der er en del spørgsmål og du skal uden tvivl afsætte en del timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og få tilbud fra forskellige catering firmaer. En anden og langt enklere måde er at lade os gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Her på siden kan du enkelt og uforpligtende få 3 friske tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Nørresundby i formularen online og trykke få 3 tilbud. Colego formidler så din forespørgsel til alle cateringfirmaer i Nørresundby og de 3 cateringvirksomheder, der ønsker at byde på dit arrangement, henvender sig til dig enten med et konkret tilbud eller med flere spørgsmål eller måske alternative forslag end det du selv har ønsket.
Du kan selv vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringselskaberne i eller i nærheden af Nørresundby og du behøver faktisk slet ikke vælge nogen af dem, hvis du ikke synes om dem - enklere bliver det ikke! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at udføre hele opgaven og står inde for, at du vil få konkrete tilbud på din mad ud af huset henvendelse - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld formularen online nu!


Eksempler på mad ud af huset i 9400 Nørresundby

Kridthuset Pi'Dung
Hjørringvej 34
9400 Nørresundby
CVR: 20694432
Hjemmeside
Gourmet Design
Forbindelsesvejen 117
9400 Nørresundby
CVR: 29062897
Hjemmeside
Meny Kaffe
Strømmen 6
9400 Nørresundby
CVR: 31066735
Hjemmeside