Mad ud af huset Rødekro

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Rødekro
  • Udfyld formularen online på kun tre minutter
  • Spar op til 30% på et reelt cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Rødekro

14. september 2018. Et lokalt tilbud på Mad ud af huset i Rødekro kan f.eks. være en buffet med dette udvalg:
Kød: kalkunroulade, fyldt svinemørbrad, glaseret skinke, krydret lammekølle, kalvefilet med bacon, helstegt dyreryg, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: hvidløgs bønner, flutes med kryddersmør, bulgursalat, timian gulerødder, walldorfsalat, tyttebærsyltetøj, haricot vertes, grøn salat, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, bagte kartofler, brune kartofler, råstegte kartofler, kartoffellasagne.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, pebersauce, whiskeysauce, vildtflødesauce, skysauce, brollysauce.

Mad ud af huset Rødekro priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kendt som diner transportable - i Rødekro er du kommet til den rigtige side. Du skal have stor fest i Rødekro; for eksempel i forbindelse med fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal bestilles udefra men hvordan? Googler du - Mad ud af huset - får man omkring 2700.000 sider og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der måske også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre så langt (og bliver maden kold undervejs)? Der er mange opgaver og du skal helt sikkert afsætte mange timer til opgaven, hvis du selv vil undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden og langt enklere måde er at lade Colego gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Spar tid og få hurtigt tilbud

Her på siden kan du gratis og uforpligtende få 2-3 gode tilbud på mad ud af huset. Du skal bare skrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Rødekro i formularen online og trykke send. Vi formidler så din forespørgsel til alle cateringfirmaer i Rødekro og de 3 cateringfirmaer, der ønsker at byde på din opgave, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller måske med uddybende spørgsmål eller måske alternative forslag end dem du selv har beskrevet.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i Rødekro-området og du behøver endda slet ikke acceptere nogen af tilbuddene, hvis du ikke synes om dem - nemmere kan det ikke blive! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at gøre hele arbejdet og står inde for, at du vil modtage konkrete tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld online formularen nu!


Eksempler på mad ud af huset i 6230 Rødekro

Mad Med Traditioner
Østergade 14
6230 Rødekro
CVR: 36708069
Hjemmeside
Kalvø Badehotel ApS
Kalvøvej 12
6230 Rødekro
CVR: 32258646
Hjemmeside
Røde-Kro
Vestergade 2
6230 Rødekro
CVR: 36217634
Hjemmeside