Mad ud af huset Rødovre

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Rødovre
  • Udfyld online formularen på mindre 7 minutter
  • Spar op til 20% på et godkendt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Rødovre

1. september 2018. Et attraktivt tilbud på Mad ud af huset i Rødovre kan fx være en buffet med følgende udvalg:
Kød: kyllingelår, frikadeller, glaseret skinke, krydret lammekølle, kalvefilet med bacon, helstegt dyreryg, helstegt tyndstegsfilet, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: hvidløgs bønner, pastasalat, broccolisalat, tomatsalat, walldorfsalat, tyttebærsyltetøj, glacerede løg, grøntsaouffle, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, provencekartofler, kartoffelrösti, kartoffelroulade.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, pebersauce, provence sauce, svampesauce, sauce bordelaise, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Rødovre priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i Rødovre er du kommet til det rigtige websted. Du skal holde fest i Rødovre; f.ex. i anledning af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal komme udefra men hvordan? Søger du på internettet på - Mad ud af huset - får du over 2500.000 hits og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke lige bor i en større by kan der måske også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre så langt (og når maden at blive kold imens)? Der er en del opgaver og du skal uden tvivl afsætte mange timer til projektet, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og få tilbud fra forskellige catering virksomheder. En anden meget nemmere måde er at lade Colego gøre arbejdet - læs om det i næste spalte.

Overlad tilbudsarbejdet til os

Her på sitet kan du enkelt og uforpligtende få tre billige tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at skrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i Rødovre-området i skemaet og trykke send. Vi sender så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Rødovre og de tre cateringvirksomheder, der ønsker at byde på din opgave, kontakter dig med et konkret tilbud eller måske med uddybende spørgsmål eller alternative ideer end det du selv har beskrevet.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i eller i nærheden af Rødovre og du behøver endda overhovedet ikke sige ja tak til nogen af tilbuddene, såfremt du ikke synes om dem - enklere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og indestår for, at du vil få konkurrencedygtige tilbud på din mad ud af huset henvendelse - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld formularen online nu!


Eksempler på mad ud af huset i 2610 Rødovre

Tapas Amor Catering ApS
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre
CVR: 38134388
Hjemmeside
Simply Cooking A/S
Valhøjs Alle 126
2610 Rødovre
CVR: 28513801
Hjemmeside
World Cup Hallen
Rødovre Centrum 99
2610 Rødovre
CVR: 65573415
Hjemmeside