Mad ud af huset Søborg

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Søborg
  • Udfyld online skemaet på kun 8 minutter
  • Spar op til 15% på et reelt cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Søborg

22. september 2018. Et friskt tilbud på Mad ud af huset i Søborg kan for eks. være en buffet med følgende indhold:
Kød: kalkunroulade, frikadeller, glaseret skinke, krydret lammekølle, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: hvidløgs bønner, blandet salat, bulgursalat, tomatsalat, walldorfsalat, tranebærcompot, haricot vertes, grøntsaouffle, braisseret fennikel.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, bagte kartofler, brune kartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: rødvinssauce, champignonsovs, pebersauce, provence sauce, svampesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset Søborg priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i Søborg er du kommet til det rigtige sted. Du skal holde stor fest i Søborg; for eks. i form af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller guldbryllup og maden skal købes udefra men hvordan? Søger du på internettet på - Mad ud af huset - får du ca 2300.000 resultatet og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er og så videre.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der muligvis også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de har tid til at køre så langt (og når maden at blive kold imens)? Der er en del opgaver og du skal helt sikkert afsætte mange timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden meget nemmere måde er at lade os gøre arbejdet - læs om det i højre spalte.

Udfyld skemaet online her

Her på hjemmesiden kan du nemt og uforpligtende få op til 3 friske tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine krav til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Søborg i onlineskemaet og trykke send. Colego sender så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Søborg by og de 3 cateringfirmaer, som ønsker at byde på dit arrangement, kontakter dig med et konkret tilbud eller med yderligere spørgsmål eller andre ideer end dem du selv har ønsket.
Du kan frit vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringselskaberne i Søborg-området og du behøver endda slet ikke sige ja tak til nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er tilfreds med dem - enklere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at gøre hele arbejdet og står inde for, at du vil få billige tilbud på din mad ud af huset henvendelse - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld formularen online nu!


Eksempler på mad ud af huset i 2860 Søborg

Madkartellet ApS
Gladsaxevej 130
2860 Søborg
CVR: 29525218
Hjemmeside
Palæ-Diner'en
Gladsaxevej 55
2860 Søborg
CVR: 26453003
Hjemmeside
Jespers Torvekøkken ApS
Telefonvej 6
2860 Søborg
CVR: 24997189
Hjemmeside