Mad ud af huset Solrød strand

  • Få gratis 3 tilbud fra catering i Solrød strand
  • Udfyld online formularen på under seks minutter
  • Spar op til 30% på et reelt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Solrød strand

16. september 2018. Et aktuelt tilbud på Mad ud af huset i Solrød strand kan f.ex. være en buffet med dette udvalg:
Kød: kyllingelår, rosa-stegt kalveyderlår, marineret svinekam, krydret lammekølle, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, helstegt tyndstegsfilet, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: hvidløgs bønner, pastasalat, broccolisalat, timian gulerødder, bagte rodfrugter, tranebærcompot, kanelbagte pærer, grøntsaouffle, braisseret fennikel.

Kartofler: flødekartofler, krydderkartofler, pommes rissoles, provencekartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, timiansauce, whiskeysauce, svampesauce, skysauce, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Solrød strand priser

Søger du tilbud på Mad ud af huset - også kendt som diner transportable - i Solrød strand er du kommet til den rigtige side. Du skal holde fest i Solrød strand; fx i anledning af fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal bestilles udefra men hvordan? Googler du - Mad ud af huset - får man omkring 2800.000 sider og hvordan finder du ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der muligvis også være temmelig langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er mange spørgsmål og du skal nok afsætte adskillige timer til opgaven, hvis du selv ønsker at undersøge markedet og få tilbud fra forskellige catering virksomheder. En anden og langt nemmere løsning er at lade os gøre arbejdet - læs om det i højre spalte.

Modtag 3 tilbud - nemt og hurtigt

Her på hjemmesiden kan du hurtigt og uforpligtende få 2-3 skarpe tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at beskrive dine krav til tilbud på mad ud af huset i Solrød strand-området i skemaet online og trykke få 3 tilbud. Colego formidler så din forespørgsel til alle cateringfirmaer i Solrød strand-området og de 3 cateringfirmaer, der ønsker at byde på dit arrangement, kontakter dig enten med et konkret tilbud eller med uddybende spørgsmål eller alternative ideer end det du selv har ønsket.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringfirmaerne i Solrød strand-området og du behøver overhovedet ikke acceptere nogen af dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - nemmere kan det ikke blive! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele opgaven og står inde for, at du vil modtage skarpe tilbud på din mad ud af huset opgave - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld skemaet nu!


Eksempler på mad ud af huset i 2680 Solrød strand

Sushi Amor
Solrød Center 55
2680 Solrød Strand
CVR: 25668049
Hjemmeside
The South Indian Solrød
Solrød Center 66
2680 Solrød Strand
CVR: 37898716
Hjemmeside
Dantes Restaurant Pizzeria
Solrød Center 8
2680 Solrød Strand
CVR: 32984991
Hjemmeside