Mad ud af huset Sorø

  • Få gratis 3 tilbud fra catering i Sorø
  • Udfyld skemaet online på under 6 minutter
  • Spar op til 20% på et pålideligt cateringvirksomhed

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Sorø

14. september 2018. Et lokalt tilbud på Mad ud af huset i Sorø kan for eks. være en buffet med dette indhold:
Kød: kyllingelår, fyldt svinemørbrad, glaseret skinke, krydret lammekølle, gammeldags oksesteg, helstegt oksehøjreb, helstegt tyndstegsfilet, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: broccoli timbale, flutes med kryddersmør, bulgursalat, timian gulerødder, walldorfsalat, tyttebærsyltetøj, haricot vertes, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, provencekartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: bearnaise sauce, champignonsovs, pebersauce, whiskeysauce, vildtflødesauce, sauce bordelaise, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Sorø priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Sorø er du kommet til det rigtige websted. Du skal holde fest i Sorø; f.eks. i forbindelse med jubilæum, barnedåb, konfirmation eller sølvbryllup og maden skal købes udefra men hvordan? Googler du - Mad ud af huset - får du mindst 2400.000 sider og hvordan finder du ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udvalget er og så videre.
Hvis du ikke lige bor i en større by kan der måske også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre hele den vej (og når maden at blive kold imens)? Der er mange opgaver og du skal nok afsætte mange timer til opgaven, hvis du selv vil undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige catering firmaer. En anden og langt enklere måde er at lade Colego gøre arbejdet - læs mere i højre spalte.

Håndværksarbejde tilbydes hurtigt og billigt

Her på hjemmesiden kan du gratis og uforpligtende få op til 3 konkurrencedygtige tilbud på mad ud af huset. Du skal blot indtaste dine krav til tilbud på mad ud af huset i Sorø-området i online skemaet og trykke få 3 tilbud. Colego formidler så din forespørgsel til alle cateringfirmaer i Sorø og de tre cateringfirmaer, som ønsker at byde på din opgave, henvender sig til dig med et konkret tilbud eller måske med uddybende spørgsmål eller andre ideer end det du selv har ønsket.
Du kan frit vælge mellem de modtagne tilbud fra cateringfirmaerne i Sorø by og du behøver slet ikke acceptere nogen af dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - nemmere kan det ikke blive! Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få hurtige tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld online formularen nu!


Eksempler på mad ud af huset i 4180 Sorø

Hotel Postgaarden
Storgade 25
4180 Sorø
CVR: 33157096
Hjemmeside
Hørkram Food Service A/S
Centervej 1
4180 Sorø
CVR: 85500716
Hjemmeside
Lotte's Homeparty
Norgesvej 7
4180 Sorø
CVR: 19663701
Hjemmeside