Mad ud af huset i Sorø

  • Få gratis tre tilbud fra catering i Sorø
  • Udfyld onlineskemaet på bare tre minutter
  • Spar op til 30% på et dygtigt cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Mad ud af huset i Sorø

27. november 2017. Et aktuelt tilbud på Mad ud af huset i Sorø kan fx være en buffet med nedenstående indhold:
Kød: kyllingelår, frikadeller, traditionel flæskesteg, farseret kalkunbryst, kalvefilet med bacon, helstegt dyreryg, indbagt oksemørbrad, medaljoner af kronhjortfilet.

Tilbehør: porre-bacon tærte, flutes med kryddersmør, broccolisalat, timian gulerødder, bagte rodfrugter, tranebærcompot, glacerede løg, grøn salat, braisseret fennikel.

Kartofler: stegte kartofler, krydderkartofler, bagte kartofler, provencekartofler, kartoffelrösti, kartoffellasagne.

Saucer: rødvinssauce, røget svampesky, pebersauce, provence sauce, svampesauce, sauce bordelaise, sauce bearnaise.

Mad ud af huset Sorø priser

Leder du efter tilbud på Mad ud af huset - også kaldet diner transportable - i Sorø er du kommet til det rigtige website. Du skal have fest i Sorø; f.ex. i forbindelse med fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal bestilles udefra men hvordan? Googler du - Mad ud af huset - får du ca 2100.000 resultatet og hvordan finder man ud af, hvad det koster, hvad kvaliteten og udbuddet er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der muligvis også være forholdsvis langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon de gider at køre så langt (og når maden at blive kold imens)? Der er en del spørgsmål og du skal nok afsætte mange timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige catering virksomheder. En anden meget enklere løsning er at lade os gøre arbejdet - læs om det i højre spalte.

Betal ikke for meget

Her på sitet kan du enkelt og uforpligtende få 2-3 konkrete tilbud på mad ud af huset. Det eneste du skal gøre er at indtaste dine krav til tilbud på mad ud af huset i eller i nærheden af Sorø i skemaet online og trykke få 3 tilbud. Vi formidler så dine ønsker til alle cateringfirmaer i Sorø by og de tre cateringvirksomheder, som ønsker at afgive tilbud på din opgave, henvender sig til dig enten med et konkret tilbud eller med uddybende spørgsmål eller andre forslag end det du selv har beskrevet.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringfirmaerne i Sorø by og du behøver faktisk slet ikke sige ja tak til nogen af dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - lettere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få spændende tilbud på din mad ud af huset henvendelse - og det er helt og aldeles gratis. Udfyld formularen online nu!

Få 3 Mad ud af huset tilbud


Eksempler på mad ud af huset i 4180 Sorø
Hørkram Food Service A/S
Centervej 1
4180 Sorø
CVR: 85500716
Hjemmeside
Hotel Postgaarden
Storgade 25
4180 Sorø
CVR: 33157096
Hjemmeside
Lotte's Homeparty
Norgesvej 7
4180 Sorø
CVR: 19663701
Hjemmeside