Mad ud af huset Tønder

  • Få 3 gratis tilbud fra catering i Tønder
  • Udfyld online formularen på bare 3 minutter
  • Spar op til 30% på et kvalitetssikret cateringfirma

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Catering" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.
Mad ud af huset Tønder

30. september 2018. Et lokalt tilbud på Mad ud af huset i Tønder kan for eksempel være en buffet med nedenstående udvalg:
Kød: lammeculotte, fyldt svinemørbrad, marineret svinekam, helstegt kalveculotte, kalvesteg, helstegt oksehøjreb, indbagt oksemørbrad, helstegt kalvemørbrad.

Tilbehør: broccoli timbale, pastasalat, bulgursalat, tomatsalat, bagte rodfrugter, tranebærcompot, glacerede løg, grøn salat, ratatouille.

Kartofler: flødekartofler, små ovnbagte pesto kartofler, pommes rissoles, brune kartofler, råstegte kartofler, kartoffelroulade.

Saucer: bearnaise sauce, røget svampesky, pebersauce, provence sauce, svampesauce, sauce bordelaise, brollysauce.

Mad ud af huset Tønder priser

Har du brug for tilbud på Mad ud af huset - også kendt som catering - i Tønder er du kommet til den rigtige hjemmeside. Du skal holde stor fest i Tønder; for eks. i form af jubilæum, barnedåb, konfirmation eller bryllup og maden skal leveres udefra men hvordan? Googler man - Mad ud af huset - får du over 2800.000 hits og hvordan finder man ud af, hvad prisen er, hvad kvaliteten og udvalget er osv.
Hvis du ikke bor i nærheden af København kan der muligvis også være ret langt til det nærmeste Mad ud af huset firma og mon firmaet har lyst til at køre hele den vej (og bliver maden kold undervejs)? Der er en del opgaver og du skal helt sikkert afsætte mange timer til projektet, hvis du selv vil undersøge markedet og indsamle tilbud fra forskellige diner transportable firmaer. En anden meget enklere løsning er at lade os gøre arbejdet - læs om det i højre spalte.

Vi sender din opgave i udbud

Her på hjemmesiden kan du hurtigt og uforpligtende få tre billige tilbud på mad ud af huset. Du skal blot beskrive dine ønsker til tilbud på mad ud af huset i Tønder i skemaet online og trykke send. Colego sender så dine ønsker til alle cateringvirksomheder i Tønder-området og de tre cateringvirksomheder, som ønsker at afgive tilbud på dit arrangement, kontakter dig enten med et konkret tilbud eller med uddybende spørgsmål eller måske alternative forslag end dem du selv har ønsket.
Du kan frit vælge mellem de indkomne tilbud fra cateringselskaberne i Tønder by og du behøver endda slet ikke acceptere nogen af tilbuddene, hvis du ikke er tilfreds med dem - enklere kan det ikke gøres! Det kræver en indsats at selv skaffe tilbud - Colego tilbyder at udføre hele arbejdet og garanterer, at du vil få seriøse tilbud på din mad ud af huset forespørgsel - og det er fuldstændigt gratis. Udfyld online skemaet nu!


Eksempler på mad ud af huset i 6270 Tønder

Mad og Service
Vennemosevej 1
6270 Tønder
CVR: 26872588
Hjemmeside
KC Udlejning
Nørretoften 13
6270 Tønder
CVR: 35333738
Hjemmeside
Hotel Tønderhus
Jomfrustien 1
6270 Tønder
CVR: 37451355
Hjemmeside